Major Enterijer

Ko smo mi?

Imamo preko 20 godina iskustva

Major enterijer je započeo kao samostalna zanatska radnja koja je kasnije prerasla u preduzeće sa visokokvalitetnom tehničkom opremom i uslugom. Firma sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i opremanju neguje i održava kvaliteta usluge.U sklopu preduzeća nalaze se fabrika za proizvodnju nameštaja, projektni biro i izložbeni salon.

U našim izložbenim prostorima očekuje Vas veliki izbor jedinstvenih boja i dizajna, najkvalitetniji okov poznatih svetskih firmi, kao i ljubazni dizajneri uz čiju ćete pomoć Vaše ideje sprovesti u delo.

0 +

Završenih projekata

0

Zaposlenih

0

Radnih sati

0

Internacinonalnih sertifikata

BENEFIT

Zašto izabrati nas?

IMAMO VISOKU PRODUKTIVNOST I VRHUNSKI KVALITET

Koristimo najkvalitetnije materijala evropskih proizvođača,u zavisnosti od zahteva to su kompozitni materijali najnovie generacije,prvoklasni masiv, furnirani medijapan kao i najkvalitetniji uvozni okov.

Fabrika je opremljena savremenim mašinama, uključujući: NESTING CNC obradni centar, WEEKE BHX CNC tiplerica, Komora za farbanje SEICO, Horizontalni formatizer HOLZMA serije 300 profiline, itd..

Icon-08

Zahvaljujući našoj posvećenosti, profesionalnom osoblju, visokom kvalitetu usluga prilikom izvođenja projekata, dobili smo za nas najvažniju nagradu kroz poverenje naših klijenata.

Napravi kuhinju

Jurimo kvalitet, i znamo šta radimo po pitanju enterijera

Naše usluge

Čime se bavimo?

Vršimo opremanje poslovnih i ugostiteljskih objekata, izrađujemo kuhinje, plakare (sa kliznim vratima i vratima na šarku), dečije sobe, dnevne sobe i radne sobe.

šta kažu o nama?

Zadovoljni klijenti

Major enterijer je započeo kao samostalna zanatska radnja koja je kasnije prerasla u preduzeće sa visokokvalitetnom tehničkom opremom i uslugom. Firma sa dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji i opremanju neguje i održava kvaliteta usluge.

U sklopu preduzeća nalaze se fabrika za proizvodnju nameštaja, projektni biro i izložbeni salon.