Major Enterijer

Dodatne Usluge Optimizacije Materijala

Vršimo uslugu lakiranja MDF-a i uslugu lepljenja HPL CPL folija na Compact, Šper. Vršimo sve vrste usluge sečenja i kantovanja pravolinijskih i krivolinijskih oblika, kao i površinsku obradu MDF-a. Takođe, vršimo sve vrste usecanja, prosecanja, falcovanja, bušenja, bušenja otvora za tiplove i otvora za ekscentre. Moderna NESTING CNC mašina vrši površinsku obradu MDF-a, što kupcima daje neograničenu slobodu u dizajniranju svog nameštaja. Krivolinijsko sečenje se takođe vrši na CNC mašini gde se sečivo kreće prema zadatom programu. Kao sečiva koriste se dijamantska glodala visokog kvaliteta.

Kantovanje i Lepljenje

Iverica je materijal koji se jako često koristi za izradu komoda, plakara, kuhinja I ostalog nameštaja. Najčešće se nalazi u sendviču između dve ukrasne folije prigodnog dezena. Na mestu reza iverice vidi se njena struktura što estetski ne izgleda dobro. Ova mana se može pokriti kant trakom, a sam proces se naziva kantovanje iverice.

Usluge Farbanja

Uslužno farbanje medijapana vrši se u profesionalnoj lakirnici. Italijanska komora za farbanje sa vodenom zavesom i nadpritiskom SAICO je nova mašina koju smo uveli u nas proizvodni pogon. O kvalitetu farbanja najviše govori količina posla i zadovoljnih kupaca.