NAMEŠTAJ PO MERI

PREDUZEĆE MAJOR ENTERIJER SE BAVI PROJEKTOVANJEM, IZRADOM I MONTAŽOM NAMEŠTAJA PO MERI, što podrazumeva kuhinje, plakare (sa kliznim vratima i vratima na šarku), dečije sobe, dnevne sobe, radne sobe, kao i opremanje poslovnih i ugostiteljskih objekata. Pored izrade nameštaja po meri, nudimo Vam mogućnost da u našem proizvodnom pogonu sami opremite svoj prostor kroz uslužno:

  • Sečenje i kantovanje pločastih materijala
  • Krivolinijsko sečenje i kantovanje
  • Profilisanje i druge obrade na CNC-u
  • Farbanje u komori sa vodenom zavesom i nadpritiskom
  • Lepljenje HPL, CPL i svih vrsta folija PUR hot melt lepkom

U našim prodajnim salonima možete pogledati neke od mogućih rešenja gotovih proizvoda, izrađenih od najkvalitetnijih materijala i okova poznatih svetskih brendova. Uz stručnu pomoć naših dizajnera nudimo Vam mogućnost da Vašu ideju pretvorite u realnost.

Posedujemo sledeće sertifikate:

PROIZVODNI POGON

Dugogodišnja posvećenost i inovativnost kao i kvalitet proizvoda glavne su karakteristike našeg poslovanja.

Naš proizvodni pogon opremljen je najsavremenijim mašinama za obradu pločastih materijala gde idejna rešenja pretvaramo u gotov proizvod.

Naš stručni tim inženjera Vam može pomoći u realizaciji Vaših zahteva i uputiti Vas u mogućnosti koje nudimo u našem proizvodnom pogonu.

Izbor opreme, alata kao i izbor materijala čini kvalitet našeg proizvoda.

Opširnije »

OPREMANJE HOTELA, POSLOVNIH I STAMBENIH PROSTORA

Pored našeg standardnog proizvodnog programa nudimo i kompletno uređenje enterijera koje podrazumeva uređenje stanova i kuća, opremanje kafića i barova, opremanje restorana, opremanje ekskluzivnih kancelarija i poslovnih objekata, kao i uređenje hotela, a u svemu prema individualnim zahtevima i željama klijenata.

Prilikom opremanja prostora posebnu pažnju dajemo odabiru materijala kao i željama klijanata,kako bismo ostvarili najkvalitetniji i što prijatniji ambijent.

Koristimo najkvalitetnije materijala evropskih proizvođača,u zavisnosti od zahteva to su kompozitni materijali najnovie generacije,prvoklasni masiv, furnirani medijapan kao I najkvalitetniji uvozni okov.

Naš tim stručnjaka će Vam pomoći prilikom rešavanja svih detalja i dilema.

Opširnije »

KUHINJE PO MERI

Kuhinja kao centralni deo svakog doma mora pre svega da zadovolji funkcionalnost, vizuelni identitet i maksimalno iskorišćenje prostora. Prateći svetske trendove u oblasti materijala i okova za nameštaj, uz primenu savremene tehnologije, stremimo ka finalnom cilju, spoju elegancije i funkcionalnosti.

Opširnije »

PLAKARI SA KLIZNIM I VRATIMA NA ŠARKU
AMERIČKI PLAKARI

Za maksimalno iskorištenje stambenog prostora preporučujemo plakar sa kliznim vratima kao superiornu alternativu klasičnim plakarima.

Koristeći klizni sistem, vrata plakara plakara ne zauzimaju dodatni prostor kao klasični plakari i idealno su rešenje za potkrovlja, kosine, prostor ispod stepeništa, kao i sve druge prostore bilo da se radi o stanu, kući ili kancelarijskom prostoru. Prednost plakara sa vratima na šarku može da bude u slučaju da je prostor ograničen po dubini, ako je dubina manja od 40cm.

Opširnije »