MATERIJAL I OKOVI

U našem prodajnom salonu možete pogledati neke od mogućih rešenja gotovih proizvoda, izrađenih od najkvalitetnijih materijala i okova poznatih svetskih brendova. Uz stručnu pomoć naših dizajnera nudimo Vam mogućnost da Vašu ideju pretvorite u realnost.

Akcijske cene Electrolux bele tehnike u Major salonima.

Pogledaj proizvode

PLOČASTI MATERIJALI

Termin “pločasti materijali” obuhvata različite proizvode koji su proizvedeni odvajanjem komadica drveta i naknadnog zajedničkog spajanja, u većini slučajeva pod pritiskom i uz dodavanje drugih materijala (sintetičkih smola, mineralnih vezivnih agenata i drugih aditiva) koji poboljšavaju mehaničke osobine materijala.

Opširnije »

OKOV

U ponudi su okovi proizvođača BLUM, FGV, GTV, HAFELE

KLIZNA VRATA

Klizna vrata izrađujemo od eloksiranog aluminijuma u bojama mat-srebro i mat-šampanj a u zavisnosti od zahteva i od plastificiranog aluminijuma u beloj i crnoj boji. Klizne sisteme karakteriše bešumno klizanje kao i bešumno zatvaranje dodavanjem usporivača na klizna vrata. Pored namene kao vrata plakara, klizna vrata mogu da se koriste i kao pregradna vrata a i za zatvaranje garderobera ( Američki plakar).

LAMINATI

Vršimo uslugu lepljenja HPL, CPL i svih vrsta folija na medijapan ploče od 3 do 40mm debljine, kao i na šper ploče i sirovu ivericu poliuretanskim lepkom.

SUDOPERE

U ponudi su sudopere METALAC. Metalac Inko bavi se proizvodnjom inox sudopera od osnivanja 1995. godine, a do 2008. i proizvodnju Granmatrix - solid surface ploča, sudopera i umivaonika za najširu primenu u opremanju enterijera i eksterijera. Krajem 2010. godine proizvodni program je dopunjen sudoperama xGranit, koje se izrađuju od kompozitnih materijala.

ALUMINIJUMSKI RAMOVI

Frontovi sa aluminijumskim ramom daju dodatnu eleganciju elementima koji se rade.

Pratimo svetske trendove u oblasti materijala i okova za nameštaj.